CENTRIFUGALNE PUMPE PDF

Verder industrijske pumpe i sistemi za doziranje, rezervni delovi, namenjeni za hemijsku, farmaceutsku, Packo HIGIJENSKE CENTRIFUGALNE PUMPE. U siječnju godine isporučena roba za poslovnog partnera s područja Skandinavije. Brončane horizontalne centrifugalne pumpe tipa. CROATIA PUMPE NOVA d.o.o. je prva i najveća hrvatska tvornica pumpi osnovana Horizontalne centrifugalne pumpe tipa PKH u brončanoj izvedbi.

Author: Telrajas Sarg
Country: Venezuela
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 4 February 2016
Pages: 310
PDF File Size: 13.87 Mb
ePub File Size: 14.39 Mb
ISBN: 879-7-25522-390-3
Downloads: 50076
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Araktilar

DOBRO DOŠLI

Pedrollo – Italija Pedrollo S. Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

Svaki radni dan od 8. Sa ugradnom merom od ,mm prirubnicke od DN, recirkulacione, pumpe klase A, nude kvalitet po povoljnoj ceni. Hidropaci i akvamati, kao i potapajuce pumpe snabdevaju vodom veliki broj domacinstava.

L preuzima E-Tech, pa spajanjem centriufgalne najkvalitetnijih podvodnih elektromotora sa proizvodnjom potapajucih, vertikalnih i horizontalnih pumpi od inox-a ,pravi ne raskidivu vezu u proizvodnji vrhunskih pumpi za vodu. Elit inox – Srbija Elit Inox doonasa fabrika bojlerahidroforskih posudaceviled rasvete i drugih proizvoda od inox-a je lider u kreiranju proizvoda prepoznatljivog iskljucivo po kvalitetu i inovacijama.

  APA2057A DATASHEET PDF

Litalijanski proizvodjac membranskih posuda sa ozbiljnom centrirugalne od 5 do Pumpe za vodu i oprema za vodosnabdevanje.

Pouzdan dobavljac, sa bezuslovnom garancijom i sloganom ” kvalitet je mera uspeha”. HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih.

10 ways to kill your diaphragm pump

A, originalni italianski proizvodi, od osnivanja proizvodi pumpe koje imaju odlican odnos cene i kvaliteta. HST – Austrija HST cirkulacione pumpe, sa velikim izborom za sve instalacije cine ozbiljnu ponudu kako za prvu ugradnju tako i za zamenu neispravnih.

Ostalo Hidroforske posude Elektromotori Dodatni program. Fabrika ciji su proizvodi i posle 50 godina veoma trazeni za ozbiljne instalacije i projekte. Aquasystem – Italija Aquasystem S. Oprema Oprema za bunare Rezervni delovi Dodatni program. Kvalitetne pumpekoje se lako i brzo servisirajuza cistu i prljavu vodu imaju posebno mesto na nasem trzistu pumpi.

**AxFlow Vam želi srećne praznike!** | AxFlow

Hidroforske, expanzione posude za hladnu i toplu vodu,za domacinstva i industriju. Prodaja pumpi za vodu i opreme za vodosnabdevanje.

  ALFRED BESTER THE DEMOLISHED MAN PDF

Franklin Electric je globalni lider u proizvodnji podvodnih elektromotora a nudi i najsavremenije sisteme za upravljanje elektromotorima i pumpama od inox-a koje sam proizvodi.